Επιστροφές και Αλλαγές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε χωρίς χρέωση, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ:

 1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί – χρησιμοποιηθεί πέρα από τη δοκιμή.
 2. Τα καρτελάκια (εφόσον υπάρχουν) της κατασκευάστριας εταιρείας καθώς και οι ετικέτες των προϊόντων δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
 3. Η Εργοστασιακή συσκευασία να είναι ακέραιη, χωρίς φθορές και σκισίματα και να επιστρέφεται μαζί με το προϊόν.
 4. Υπάρχουν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τυχόν εγχειρίδια που το συνοδεύουν και η  απόδειξη αγοράς (αποστέλλονται πίσω μαζί με το προϊόν).

Στο εσωτερικό του δέματός σας, θα βρείτε (μαζί με την απόδειξη αγοράς) το έντυπο “δελτίο Αλλαγής / Επιστροφής” όπου σας ενημερώνει πλήρως για τη διαδικασία επιστροφής. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν βρείτε το δελτίο επιστροφής μέσα στο δέμα σας, μπορείτε να το δείτε και να κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Τα προϊόντα τα αποστέλλετε μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Speedex , με χρέωση παραλήπτη.  Σε περίπτωση αποστολής με διαφορετική εταιρεία courier τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα.

Κατά την αποστολή των νέων προϊόντων σας μετά την αλλαγή θα έχετε χρέωση 5€ με αντικαταβολή, ανεξαρτήτως διαφοράς που θα προκύψει από τις αλλαγές.

Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε σημειώνετε στο “δελτίο Αλλαγής / Επιστροφής” (εμπεριέχεται σε κάθε δέμα) τα παρακάτω:

  • Το ονοματεπώνυμό σας
  • Τον κωδικό του προϊόντος
  • Τον αριθμό της παραγγελίας
  • Την Τράπεζα
  • Τον αριθμό λογαριασμού (IBAN)
  • Το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου

Το ποσό επιστρέφεται στο λογαριασμό σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής του δέματος πίσω στις κεντρικές μας αποθήκες. Για κάθε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, εκτός των ελαττωματικών προϊόντων, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής 5€ (αφαιρούνται από την συνολική αξία των προϊόντων).

Επιστροφή προϊόντων που θα χαρακτηριστούν ελαττωματικά μετά από τον απαραίτητο έλεγχο από την κατασκευάστρια εταιρία και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων αποστέλλονται εκ νέου δωρεάν (δεν υπάρχει χρέωση 5€). Ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπό μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφορών κατά την λήψη και ανάρτηση τους. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα ο παραλήπτης/πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω e-mail στο info@famasport.gr ή τηλεφωνικά στο 2410 551414. Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον παραλήπτη/πελάτη, επιφυλασσόμαστε ρητώς για την από μέρους μας διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού κατόπιν ελέγχου από αρμόδιους υπαλλήλους μας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ

 • Tην προμήθεια σφραγισμένων αγαθών (πχ καλλυντικά, εσώρουχα, μαγιό , κάλτσες) τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση.
 • Tην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα με άλλα στοιχεία.
 • Tην προμήθεια αγαθών τα οποία, μετά την παράδοση, παρουσιάζουν κατεστραμμένη συσκευασία (εργοστασίου), έχουν εμφανή σημάδια χρήσης (λεκέδες, τσακίσεις, φθορές).
 • Tο προϊόν δεν έχει “προσωποποιηθεί” (δεν έχει τυπωθεί κάποιο όνομα ή/και αριθμός, δεν έχουν τοποθετηθεί σηματάκια, κλπ.).
 • Επιστροφή προϊόντων χωρίς τη συνοδεία παραστατικών αγοράς.
 • Ειδικότερα, για τις περιπτώσεις αγοράς ποδοσφαιρικών υποδημάτων επαγγελματικής σειράς, δεν δύναται η επιστροφή χρημάτων αλλά επιτρέπεται η αλλαγή είτε σε είδος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας είτε σε μέγεθος. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση καλέστε μας στο 2410 541414.

ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Εφόσον κάνετε παραγγελία, σας αποσταλεί και είτε αρνηθείτε να την παραλάβετε (χωρίς υπαιτιότητα της εταιρίας μας) είτε χαρακτηριστεί ως απαράδοτη και επιθυμείτε να σας αποσταλεί εκ νέου, θα πρέπει να εξοφλήσετε με τραπεζική κατάθεση ολόκληρο το ποσό της νέας παραγγελίας συμπεριλαμβανομένων το ποσό της αρχικής παραγγελίας, συν 5€ το κόστος της επαναποστολής.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής, τοποθετήστε το προϊόν στο κουτί του famasport.gr ή τοποθετήστε την μέσα σε μία σακούλα, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε φθορά κατά τη μεταφορά της. Επιστροφή με κατεστραμμένη εργοστασιακή συσκευασία λόγω αμέλειας του πελάτη/αποστολέα ή αυτοκόλλητη ταινία στο εργοστασιακό κουτί ή και σημειώσεις με στυλό/μαρκαδόρο, δεν θα γίνεται αποδεκτή!

Παραδώστε το δέμα στο πλησιέστερο κατάστημα της Speedex με χρέωση παραλήπτη “famasport.gr” και αποστολή στη διεύθυνση “Κούμα 24, Λάρισα, 41222” και τηλέφωνο 2410 541414. Προσοχή! Σε περίπτωση που για δικό σας λόγο επιλέξετε άλλη εταιρεία Courier τότε το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς. Δέματα που θα παραληφθούν από άλλες εταιρείες Courier με χρέωση παραλήπτη δεν θα γίνονται δεκτά.

Σας ενημερώνουμε ότι το Αθλητικό Πολυκατάστημα famasport.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής/αποστολής. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί.

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@famasport.gr

Οι παραπάνω όροι αφορούν αγορές που έγιναν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και μόνο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2410 541414, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00.