Ποιοι είμαστε

Η Εταιρεία

Το famasport.gr ιδρύθηκε το 2021 και είναι ένα πλήρες αθλητικό πολυκατάστημα, με όλα τα επώνυμα αθλητικά Brands και είδη εξοπλισμού αθλημάτων.

Στόχος μας είναι, η αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να αποτελέσει για εσάς την καλύτερη έως τώρα εμπειρία αγοράς.

Το famasport.gr στεγάζεται και λειτουργεί στις σύγχρονες τεχνολογικά ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Logistics, συνολικού εμβαδού 2000τμ στη Λάρισα.

Έχοντας συνάψει συνεργασίες με την μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες αθλητικών ειδών, σας παρέχουμε επώνυμα αθλητικά Brands όπως NIKE, Adidas, Jordan, Under Armour , Reebok , Vans και πολλά ακόμη σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με άμεση αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι, μέσα από τις αναλυτικές περιγραφές των προϊόντων, της υψηλής ανάλυσης εικόνες, τα σχόλια,  τις φωτογραφίες των πελατών μας καθώς και την άμεση εξυπηρέτηση αυτών, να  αναγνωριστούμε ως ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση να αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες μας, προσφέροντας στην Ελληνική Αγορά, προϊόντα εγγυημένα, αξιόπιστα, διατηρώντας το After Sales Service ως κορωνίδα στην λειτουργία μας.

Όραμά μας είναι να μας αναγνωρίζουν ως το ηλεκτρονικό κατάστημα με την καλύτερη εμπειρία αγορών αθλητικών ειδών και αξεσουάρ σε κάθε σημείο επαφής με τον πελάτη.

Εμπνεόμαστε από την καθημερινότητα των πελατών μας, τις ανάγκες τους και στηρίζουμε εκείνους που θέλουν να ξεκινήσουν σήμερα ή να συνεχίζουν να εκφράζονται μέσα από τον αθλητισμό.

Παραμένουμε δίπλα τους, στηρίζοντας την καθημερινότητά τους με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, ώστε να συμβάλλουμε στη διατήρηση για πολλά χρόνια ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.”

Θα χαρούμε να γίνετε και εσείς μέλος στις εταιρικές σελίδες μας στα social media, ακολουθώντας μας,  με ένα κλικ στο Facebοοκ ,στο Instagram και στο Youtube.

 

Ταυτότητα

(Βασικά στοιχεία της Επιχείρησης)

ΦΑΜΑΣΠΟΡΤ ΟΕ
ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΑΦΜ: 999085636
ΔΟΥ: ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΡ ΓΕΜΗ: 27040840000
Τηλέφωνο: 2410 541414
Διεύθυνση: 10° ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ

Η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας