Τρόποι αποστολής

ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ

1. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το famasport.gr σας αποστέλλει όλα τα προϊόντα του πανελλαδικά, με την Speedex και την Γενική Ταχυδρομική με παράδοση στο χώρο σας.

  • Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα Αποστολής είναι 2,90€ και της Αντικαταβολής είναι 1,90€.
  • Για παραγγελίες από 50€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για εμάς δεν υπάρχουν δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές. Όλες οι περιοχές της Ελλάδας εξυπηρετούνται χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το famasport.gr σας αποστέλλει όλα τα προϊόντα του και στην Κύπρο με την Γενική Ταχυδρομική.

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται στα 18,60€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους.

Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 5,58€. Για παράδειγμα, αποστολή με βάρος 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών θα είναι 24,18€

Η χρέωση ισχύει και για δυσπρόσιτους προορισμούς, με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.

Για την αποστολή στην Κύπρο απαιτείται η παραγγελία σας να εξοφληθεί σε έναν από τους τέσσερις(4) διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής.

Τα όποια διατραπεζικά έξοδα προκύψουν επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

Στην περίπτωση απαράδοτης αποστολής και επιστροφής του δέματος σε εμάς, στην επαναποστολή του επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής και κόστος 10€.

 

3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείτε, αρκεί να το δηλώσετε στη παραγγελία σας, μέσω της Speedex με την οποία συνεργαζόμαστε, είτε από τα σημεία παραλαβής των καταστημάτων της.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δηλώστε την ακριβή διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώFρηση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά από την κεντρική αποθήκη μας (εκτός από Σάββατα, Κυριακές & αργίες).

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ COURIER

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας οι ίδιοι από το κατάστημα ταχυμεταφορών, σημειώστε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στα σχόλια το μήνυμα “Παραλαβή από το κατάστημα Courier”.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα σταλεί και θα παραμείνει στο κοντινότερο κατάστημα ταχυμεταφορών για να την παραλάβετε οι ίδιοι.

Οι ειδοποιήσεις στο email σας ισχύουν κανονικά.

4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της Speedex ή της Γενικής Ταχυδρομικής  με τον οποίο έχετε τη δυνατότητα, μέσω της σελίδας της Speedex   και της Γενικής Ταχυδρομικής αντίστοιχα , ώστε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση της παραγγελίας και παρακολούθηση του ιστορικού της διαδρομής της μέχρις ότου σας παραδοθεί.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για οποιοδήποτε πρόβλημα με την συναλλαγή σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του famasport.gr στο 2410 541414.